สังคมวิทยา Programs - Search for the top สังคมวิทยา programs here! - สังคมวิทยา

สังคมวิทยา Programs - Search for the top PhD programs here - สังคมวิทยา

สังคมวิทยา

สังคมวิทยาเป็นสนามกว้างของการศึกษาที่นำเสนอผู้สมัครที่มีโอกาสที่จะมุ่งเน้นไปที่พื้นที่ของความเชี่ยวชาญที่เป็นที่สนใจโดยเฉพาะอย่างยิ่งกับพวกเขา ปริญญาเอกสังคมวิทยาเตรียมบัณฑิตสำหรับการทำงานในการประกอบอาชีพเช่นสถาบันการศึกษาองค์กรที่ไม่แสวงหาผลกำไรที่รัฐบาลและหน่วยงานภาคเอกชน

มีหลายโปรแกรมทั่วโลกเสนอโปรแกรมปริญญาเอกสังคมวิทยาเป็น บางมหาวิทยาลัยมุ่งเน้นที่พื้นที่บางส่วนของความเชี่ยวชาญกว่าคนอื่น ๆ ตัวอย่างบางส่วนของพื้นที่ของความเชี่ยวชาญปริญญาเอกสังคมวิทยารวมถึงการเคลื่อนไหวทางสังคมการเมืองและวัฒนธรรมเชื้อชาติและการแข่งขันสังคมวิทยาเมืองสังคมวิทยาคลินิกและจิตวิทยาสังคม ผู้สมัครใฝ่หาการศึกษาระดับปริญญานี้ที่คาดว่าจะดำเนินการวิจัยที่มีคุณภาพและมีความสมบูรณ์วิทยานิพนธ์หรือวิทยานิพนธ์ที่ก่อให้สาขาวิชา

หากคุณกำลังพิจารณาการศึกษาระดับปริญญาเอกสังคมวิทยาแล้วเลื่อนผ่านตัวเลือกด้านล่างและคุณอาจพบว่าขั้นตอนต่อไปสู่​​เป้าหมายอาชีพและส่วนบุคคลของคุณ!      
      

อ่านเพิ่มเติม

PhD in Sociotechnical Systems Modelling

Rezekne University of Applied Sciences
Campus เต็มเวลา September 2018 ลัตเวีย Rēzekne

The goal of the doctoral study program is to prepare researchers in the field of information technology industry systems analysis, modeling and design sector, to promote the students' theoretical knowledge and research skills and the application of research results in the following areas: [+]

The goal of the doctoral study program is to prepare researchers in the field of information technology industry systems analysis, modeling and design sector, to promote the students' theoretical knowledge and research skills and the application of research results in the following areas:

business and tourism information system modeling; systemic regional development planning; the political system and public management modeling; logistics information systems and transport modeling; production process modeling; e-learning system design; simulation technology development.

Visiting professors from partner universities will be involved as teachers and advisors in the programme. Students have an opportunity to participate in Erasmus+ mobility for studies.... [-]


สังคมวิทยาและปริญญาเอกนโยบายทางสังคม

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 3 - 6  September 2018 ประเทศอังกฤษ Nottingham + เพิ่มขึ้น 1

โรงเรียนมีชุมชนที่เข้มแข็งและมีชีวิตชีวาของนักศึกษาวิจัยปริญญาเอก เรามีความภาคภูมิใจของการเป็นเว็บไซต์สำหรับความคิดสร้างสรรค์และนวัตกรรมในและทั่วพื้นที่ของเรามีความเชี่ยวชาญด้านการวิจัยและจะอุ​​ทิศตนเพื่อการพัฒนานักเรียนของเราทักษะการวิจัยเชี่ยวชาญและการทำงานในสภาพแวดล้อมที่สนับสนุนและนักศึกษา ... [+]

สังคมวิทยาและปริญญาเอกนโยบายสังคม โรงเรียนมีชุมชนที่เข้มแข็งและมีชีวิตชีวาของนักศึกษาวิจัยปริญญาเอก เรามีความภาคภูมิใจของการเป็นเว็บไซต์สำหรับความคิดสร้างสรรค์และนวัตกรรมในและทั่วพื้นที่ของเรามีความเชี่ยวชาญด้านการวิจัยและจะทุ่มเทให้กับการพัฒนาทักษะการวิจัยของนักเรียนของเราเชี่ยวชาญและการทำงานในสภาพแวดล้อมที่สนับสนุนและนักศึกษา นักศึกษาการวิจัยของเรามีกำลังใจที่จะมีส่วนร่วมในชีวิตนักวิชาการของโรงเรียนและการทำงานร่วมกับกลุ่มวิจัยศูนย์และสถาบันที่สะท้อนให้เห็นถึงพื้นที่วิจัยของพวกเขา โรงเรียนสนับสนุนวารสารระดับปริญญาโทและที่ประชุม - สอบถาม โปรแกรมปริญญาเอกของเราเป็นที่ยอมรับโดยวิจัยเศรษฐกิจและสังคมสภา (ESRC) ผ่านศูนย์ฝึกอบรมเอกที่นำเสนอทั้งหนึ่งบวกสามองศาและองศาสามปี สำหรับหนึ่งบวกสามเส้นทางที่นักเรียนดำเนินการเป็นปีแรกของการฝึกอบรมการวิจัยวิธีการที่นำไปสู่​​ซาชูเซตส์ที่ก่อนที่จะมีความคืบหน้าในการพัฒนามุ่งเน้นการวิจัยของพวกเขาหลักเรามีการกำกับดูแลในอาชญวิทยานโยบายสาธารณะด้านวิทยาศาสตร์และการศึกษาเทคโนโลยีนโยบายทางสังคมและการบริหารงานสังคมสงเคราะห์และสังคมวิทยา การประยุกต์ใช้งานและความต้องการรายการ การใช้งานทั้งหมดจะต้องทำผ่านทางพอร์ทัลผู้สมัคร นักเรียนสามารถศึกษาเป็นเวลาสามปีแบบเต็มเวลาหรือเพิ่มขึ้นถึงหกปีนอกเวลากับรายการทั้งในเดือนกันยายนหรือมกราคม ผู้สมัครที่เราอาจจะทำให้ข้อเสนอจะได้รับการสัมภาษณ์ทั้งในคนหรือทางโทรศัพท์จากผู้บังคับบัญชาที่คาดหวัง ผู้สมัครจะต้องมีอย่างน้อยสองชั้นบน (2: 1) การศึกษาระดับปริญญาหรือเทียบเท่าปริญญาโทที่มีเครื่องหมายเฉลี่ยไม่น้อยกว่า 60% นักศึกษาต่างชาติจะต้องมีหนึ่งในการทดสอบภาษาอังกฤษต่อไปนี้: IELTS 7.0 (ไม่น้อยกว่า 6.0 ในองค์ประกอบใด ๆ ) สอบ TOEFL iBT (100 ไม่น้อยกว่า 21 ในการฟังและการเขียนในการอ่าน 22, 23 ในการพูด) Cele ประเมิน presessional สุดท้ายแน่นอนของ "มีความแตกต่างผ่าน " สิ่งอำนวยความสะดวก การฝึกอบรมการวิจัยขั้นสูงรวมทั้งวิธีการเชิงปริมาณและคุณภาพและปรัชญาของวิทยาศาสตร์สังคม โปรแกรมที่กว้างขวางของการฝึกอบรมทักษะตาม การกำกับดูแลที่มีคุณภาพสูง; นักเรียนแต่ละคนมีการจัดสรรสองผู้บังคับบัญชา ปกติอย่างต่อเนื่องการประชุมการกำกับดูแลของแต่ละบุคคล ความคิดเห็นที่พบบ่อยและข้อเสนอแนะเกี่ยวกับความคืบหน้า ที่มีอุปกรณ์ครบครันฐานการทำงานที่มีการเข้าถึงโทรศัพท์โทรสารอีเมลและ On-line สิ่งอำนวยความสะดวกบรรณานุกรม เข้าถึงได้ถึงวันที่สิ่งอำนวยความสะดวกการใช้คอมพิวเตอร์ วัฒนธรรมการวิจัยที่มีชีวิตชีวากับเครือข่ายระดับชาติและนานาชาติที่ดีเยี่ยม [-]

PhD in Sociology

Faculty of Social Sciences, Charles University (FSV UK)
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 4 - 8  October 2018 สาธารณรัฐเช็ก Prague + เพิ่มขึ้น 1

The Ph.D. study programme Sociology is focused on scientific inquiry, independent creative work, and deepening of theoretical knowledge. The aim of this programme is to prepare the students for scientific career and teaching in the field of basic and applied research. [+]

Description of the entrance examination and evaluation criteria

Students apply for a four-year term of full-time study. Applications for admission shall be addressed to the Mail Room, Faculty of Social Sciences, Charles University, Smetanovo nábřeží 6, 110 01 Praha 1. The doctoral study programme of Sociologie at the FSV UK prepares students for basic and applied research and teaching in the academia, in scientific and research institutes and in other institutions with this orientation requiring a high level of theoretical and methodological education in sociology or related disciplines. The doctoral study programme of Sociologie at the FSV UK is open: anybody with a Master’s (or equivalent) degree can apply. The admission proceedings take the form of an interview (discussion). The goal of the discussion is to verify the applicant’s ability to comply with the requirements of the Sociology doctoral programme. The proceedings are based on a written Dissertation Proposal, as specified below. Only applicants who pass the admission proceedings successfully shall be admitted to study. The written Dissertation Proposal forms the basis of the Admission Interview and shall include: - definition of the subject matter or research goal, - summary of existing knowledge, - goals and preliminary time schedule, - methods of implementation, - expected research outcomes, - bibliography, - English summary (300–400 words). The Dissertation Proposal shall be addressed to the Study Department, Faculty of Social Sciences, Charles University, Room 205, Smetanovo nábřeží 6, 110 01 Praha 1, no later than the beginning of June 2018 (deadline will be... [-]


Programa Oficial de Doctorado en Ciencias Sociales y del Comportamiento

Universidade da Coruña
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 3 - 5  September 2018 สเปน A Coruña + เพิ่มขึ้น 1

El Programa de Doctorado en Ciencias Sociales y del Comportamiento tiene una larga tradición en la formación de doctores y de doctoras a través de los diferentes departamentos y áreas de conocimiento participantes en la Facultad de Sociología, y de las cinco áreas del Departamento de Psicología que tiene su sede en la Facultad de Ciencias de la Educación. [+]

Introducción

El Programa de Doctorado en Ciencias Sociales y del Comportamiento tiene una larga tradición en la formación de doctores y de doctoras a través de los diferentes departamentos y áreas de conocimiento participantes en la Facultad de Sociología, y de las cinco áreas del Departamento de Psicología que tiene su sede en la Facultad de Ciencias de la Educación.

En él participan profesores de los grupos de investigación ECRIM (Criminología, Psicología Jurídica y Justicia Penal en el siglo XXI), el de Diagnóstico molecular y conductual aplicado a la salud (DICOMOSA), el Grupo de Investigación de Psicología Experimental (GIPE), el GRIPA (Grupo de Investigación Persona Ambiente) del Departamento de Psicología, el ESOMI (Equipo de Sociología de las Migraciones Internacionales), el GET (Grupo de Estudios Territoriales), el OSIM (Organizaciones Sociales, Instituciones y Mercados) o el Grupo de Análisis y Prospectiva Sociopolítica (LAPSO).... [-]


ปริญญาเอกในสังคมวิทยาเศรษฐกิจและองค์กร

ISEG - Lisbon School of Economics & Management
Campus เต็มเวลา September 2018 โปรตุเกส Lisbon

ปริญญาเอกสังคมวิทยาเศรษฐกิจและองค์กรก่อตั้งขึ้นโดยมหาวิทยาลัยเทคนิคแห่งลิสบอนในปี 1991 และปรับให้เข้ากับเขตพื้นที่การศึกษาที่สูงขึ้นในยุโรปในปี 2009 [+]

ปริญญาเอกในสังคมวิทยาเศรษฐกิจและองค์กร

ปริญญาเอกสังคมวิทยาเศรษฐกิจและองค์กรก่อตั้งขึ้นโดยมหาวิทยาลัยเทคนิคแห่งลิสบอนในปี 1991 และปรับให้เข้ากับเขตพื้นที่การศึกษาที่สูงขึ้นในยุโรปในปี 2009 นี้แน่นอนรอบที่ 3 มีวัตถุประสงค์เพื่อให้มีคุณภาพสูงการฝึกอบรมทางวิชาการในสังคมวิทยาเศรษฐกิจและองค์กรและการผลิตการวิจัยเดิมในด้านนี้ . หลักสูตรการเรียนการสอนวิทยาศาสตร์ในความร่วมมือกับสถาบันสังคมศาสตร์ของมหาวิทยาลัยลิสบอน (ICS / UL) และคณะสังคมศาสตร์และมนุษยศาสตร์ของมหาวิทยาลัยนิวลิสบอน (FCSH / UNL) ... [-]


ปริญญาเอกสาขาการศึกษาเชิง Transformative (หลักสูตรออนไลน์)

California Institute of Integral Studies
Online & Campus Combined เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา San Francisco

โปรแกรมของเราสำรวจประเด็นที่ทันสมัยในรูปแบบใหม่ที่รวมทุนการศึกษาความคิดสร้างสรรค์และการสอบถามตัวเอง [+]

การศึกษาเกี่ยวกับการเปลี่ยนแปลง

เป้าหมายของหลักสูตรปริญญาเอกด้านการศึกษาเชิง Transformative คือการพัฒนาผู้นำทางความคิดที่มุ่งมั่นที่จะสำรวจประเด็นที่ทันสมัยในรูปแบบใหม่ที่รวมเอาทุนการศึกษาความคิดสร้างสรรค์และการสอบถามตัวเอง

โครงการส่งเสริมให้นักศึกษาติดตามหัวข้อการวิจัยที่พวกเขาหลงใหลและสนับสนุนการมีส่วนร่วมในวาทกรรมทางวิชาการผ่านการตีพิมพ์ เป็นมุมมองการสืบสวนทางวิชาการเป็นโอกาสสำหรับการเปลี่ยนแปลงทางสังคมและส่วนบุคคลกระบวนการปฏิรูปดินในความลึกทางวิชาการความเข้มงวดและจินตนาการ... [-]


PhD in Human Rights, Society, and Multi-Level Governance

University of Nicosia
Campus เต็มเวลา September 2018 ไซปรัส Nicosia

The Joint Doctorate (Ph.D.) in Human Rights, Society, and Multi-Level Governance is an existing three-year, interdisciplinary, joint academic programme managed by the University of Padova in Italy, the University of Zagreb in Croatia, Western Sydney University in Australia and Panteion University, Athens in Greece. The joint degree in its current form results in a Dottorato di Ricerca in Italy, a Doktorat iz društvenih znanosti in Croatia, a Doctor of Philosophy degree (Ph.D.) in Australia, and a Didactoriko Diploma in Greece. All information pertaining to the degree can be found on its website: http://www.humanrights-jointphd.org/ and the website of the Human Rights Centre of the coordinating institution, the University of Padova: http://unipd-centrodirittiumani.it/en/attivita/Human-Rights-Society-and-Multi-level-Governance/981. [+]

Joint Degree with the University of Padova, the University of Zagreb, the University of Western Sydney, and Panteion University, Athens

Duration (years): 3 Years or 6 Semesters Qualification Awarded: Doctor of Philosophy Level of Qualification: Doctorate Degree (3rd Cycle) Language of Instruction: English Mode of Study: Full-time Minimum ECTS Credits: 180 Profile of the Programme

The Joint Doctorate (Ph.D.) in Human Rights, Society, and Multi-Level Governance is an existing three-year, interdisciplinary, joint academic programme managed by the University of Padova in Italy, the University of Zagreb in Croatia, Western Sydney University in Australia and Panteion University, Athens in Greece. The joint degree in its current form results in a Dottorato di Ricerca in Italy, a Doktorat iz društvenih znanosti in Croatia, a Doctor of Philosophy degree (Ph.D.) in Australia, and a Didactoriko Diploma in Greece. All information pertaining to the degree can be found on its website: http://www.humanrights-jointphd.org/ and the website of the Human Rights Centre of the coordinating institution, the University of Padova: http://unipd-centrodirittiumani.it/en/attivita/Human-Rights-Society-and-Multi-level-Governance/981.... [-]


PhD in Sociology and/or Social Policy

Lingnan University
Campus เต็มเวลา 3 - 4  September 2018 ฮ่องกง Tuen Mun

In the Department of Sociology and Social Policy, teaching and research cover many exciting areas in these two related disciplines (http://www.ln.edu.hk/socsp/). In terms of research locations, we have expertise in Hong Kong, China and many other countries of the Asia-Pacific (including, for example, Korea, The Philippines, Malaysia, Singapore, Macau, and Myanmar) and other regions. [+]

PhD in Sociology and/or Social Policy

Duration: 3 or 4 years (Full-time)

Place: Hong Kong

The Department of Sociology and Social Policy has a very good record of success in the HKPFS.

In the Department of Sociology and Social Policy, teaching and research cover many exciting areas in these two related disciplines (http://www.ln.edu.hk/socsp/). In terms of research locations, we have expertise in Hong Kong, China and many other countries of the Asia-Pacific (including, for example, Korea, The Philippines, Malaysia, Singapore, Macau, and Myanmar) and other regions. As well as sociology and social policy topics, we encourage interdisciplinary and cross-disciplinary research with our sister social science departments of Applied Psychology, Political Science, and Economics. We would therefore also be delighted to hear from students interested in undertaking postgraduate research in cross-disciplinary topics. Within Sociology and Social Policy, members of staff currently have internationally recognized expertise in areas including:... [-]


ปริญญาเอกในการออกแบบเทคโนโลยีและสังคม

Koc University - Istanbul Turkey
Campus เต็มเวลา September 2018 ตุรกี İstanbul

บัณฑิตสังคมศาสตร์และมนุษยศาสตร์ที่มหาวิทยาลัย Koc ต้อนรับการใช้งานสำหรับปริญญาโทและปริญญาเอกในการออกแบบเทคโนโลยีและสังคม [+]

ปริญญาเอกในการออกแบบเทคโนโลยีและสังคม

&nbsp

การพัฒนาในเทคโนโลยีในปัจจุบันมีความหลากหลายของโอกาสสำหรับอุตสาหกรรมสร้างสรรค์ มีแปดสาขาพื้นฐานในตลาดโลกที่อุตสาหกรรมความคิดสร้างสรรค์สามารถเจริญเติบโตได้คือการออกแบบการผลิตภาพยนตร์, เพลง, ภาพเคลื่อนไหว, สื่อโต้ตอบเกมคอมพิวเตอร์ดิจิตอลโฆษณาอาหารและมรดกทางวัฒนธรรม อุตสาหกรรมเชิงสร้างสรรค์ต้องนักวิชาการและผู้เชี่ยวชาญที่สามารถใช้ทักษะการคิดเชิงสหวิทยาการเพื่อการพัฒนาแนวทางใหม่ ๆ ในการใช้ประโยชน์จากเทคโนโลยีการแสดงผลและผลิตภัณฑ์ดิจิตอล ทั่วทุกมุมโลกที่มีความจำเป็นสำหรับการขยายตัวของผู้เชี่ยวชาญที่สร้างสรรค์สามารถจัดการการบรรจบกันของแพลตฟอร์มการสื่อสารที่แตกต่างกันที่สามารถวิเคราะห์คาดการณ์และตอบสนองความต้องการที่เปลี่ยนแปลงและความคาดหวังของประชาชน (ในฐานะผู้บริโภคหรือประชาชน)... [-]


PhD in Communications Sociales

L’Université Catholique Du Congo
Campus เต็มเวลา September 2018 สาธารณรัฐประชาธิปไตยคองโก Kinshasa

Au niveau du troisième cycle, les étudiants peuvent acquérir les grades de Diplômé d’Etudes Approfondies, de Docteur et d’Agrégé de l’enseignement supérieur en Communications sociales. [+]

La Faculté des communications sociales a pour but de former à la fois des professionnels de la communication, scientifiquement compétents, et des hommes sensibilisés, prêts à s’engager et à intégrer le message de l’Evangile dans la nouvelle culture créée par les moyens de communication moderne (…) avec de nouveaux langages, de nouvelles techniques et de nouveaux comportements (cf. Jean Paul II, Redemptoris missio, 37), pour identifier quels bénéfices et quels dangers cette culture pourrait présenter pour l’identité et les valeurs africaines.

Pour atteindre ses objectifs, la Faculté offre aux étudiants qui y fréquentent les cours, une formation théorique, pratique et humaine, au travers de ses riches enseignements, ses laboratoires et studios de professionnalisation, ses nombreux ateliers, séminaires et conférences ; une formation qui vise à faire réaliser à ses diplômés les tâches suivantes :... [-]


PhD in Sociology

Corvinus University of Budapest, Faculty of Social Sciences and International Relations
Campus เต็มเวลา September 2018 ฮังการี Budapest

The Ph.D. program in Sociology aims to prepare students to carry out high-quality research in economic sociology and related social areas. In order to achieve this goal, we offer courses in sociological theory, methodology, stratification, economic sociology, and subject area topics. [+]

The Ph.D. program in Sociology aims to prepare students to carry out high-quality research in economic sociology and related social areas. In order to achieve this goal, we offer courses in sociological theory, methodology, stratification, economic sociology, and subject area topics. Ph.D. students are supposed to take part in research seminars from the beginning, where their topic is discussed and developed.

The program includes the following specialization areas:

Economic sociology - Migration studies - Financial culture of everyday life –

Corruption and social norms –Subjective well-being – Information technology and society – Local society – Unemployment - Labour market – Social policy –... [-]


PhD in Historical Sociology

Faculty of Humanities, Charles University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สาธารณรัฐเช็ก Prague + เพิ่มขึ้น 1

The graduates will acquire theoretical historical-sociological knowledge in social, cultural, religious, political and economic domains, professional skills based on successful acquisition of quantitative and qualitative historical-sociological methodology, and competencies both for academic work (universities and research institutes) and non-academic work (state and local administration, non-governmental organizations, agencies, consulting firms, educational institutions, cultural organisations and media). [+]

The main topic of historical sociology lies in the questions of social change, modernization, modernization processes, civilizational analysis, the formation of states and nations, the formation of the world system, and globalization trends. These questions are studied through an extensive comparative analysis involving a wide geographical perspective and long-time intervals.

Part of the field of historical sociology comprises a number of partial, specific research areas, which include issues such as collective mentalities, habits and social memory. Historical sociology is a very diverse and internally differentiated discipline that has general theoretical approaches, a number of special theories, a variety of specialized research directions, and develops research on the empirical level.... [-]


PhD in Sociology

Palacky University
Campus เต็มเวลา September 2018 สาธารณรัฐเช็ก Olomouc

The PhD programme in Sociology provides advanced education and academic training for professions in research and development. The study is designed as multi-paradigmatic, strong emphasis is placed on linking theory, methodology and the empirical. [+]

Program description:

The PhD programme in Sociology provides advanced education and academic training for professions in research and development. The study is designed as multi-paradigmatic, strong emphasis is placed on linking theory, methodology and the empirical. It seeks to reflect topical issues of contemporary society in global context.

The core PhD courses include Dissertation Colloquia; Dissertation Seminars; Methodological and Specialisation Courses; Readings in Sociological Theory; Sociological Research Practice; Theory of Quantitative and Qualitative Methodologies.

Graduate´s profile and employability:

The graduates will acquire knowledge of contemporary sociological theories in the context of the canon of social thought, of quantitative and qualitative methodologies, and of a chosen area of specialization. These will be complemented with selected soft skills (e.g. communication and IT skills), pedagogical and technical research skills (e.g. scholarly editing and bibliographic research). PhD students are expected to conduct their own original research leading to a doctoral dissertation and to contribute to the advancement of sociological knowledge by participating in workshops, conferences, publications and other activities of the international scholarly communities.... [-]


PhD in Industrial Sociology

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2019 แอฟริกาใต้ Johannesburg

DLitt et Phil Industrial Sociology is an advanced level of study in which a candidate has to conduct independent research and produce a thesis that demonstrates a contribution to knowledge in the field. The degree is assessed on the basis of the thesis only and the candidate has to satisfy the Department of Sociology and the Faculty of Humanities that the thesis is his or her own unaided work. Upon submission of the final thesis, he or she has to give an undertaking that it has not been submitted to any other institution for examination and the granting of a qualification. [+]

DLitt et Phil Industrial Sociology is an advanced level of study in which a candidate has to conduct independent research and produce a thesis that demonstrates a contribution to knowledge in the field. The degree is assessed on the basis of the thesis only and the candidate has to satisfy the Department of Sociology and the Faculty of Humanities that the thesis is his or her own unaided work. Upon submission of the final thesis, he or she has to give an undertaking that it has not been submitted to any other institution for examination and the granting of a qualification.

Admission requirements

Access will be considered for a candidate who is in possession of a university-based Master’s qualification in Industrial Sociology/Sociology on NQF Level 8. If a student does not comply with the requirements mentioned above, admission may be granted by the Dean of the Faculty, at the recommendation of the Chairperson of the Department.... [-]


Doctorate in Sociology

Open University of Taras Shevchenko National University
Online เต็มเวลา January 2019 ยูเครน Kiev

One of the best universities in the world and 200 years old. The Doctorate Program in Sociology at KNU OU offers intensive training and knowledge in sociological research methods. It prepares the students to take on rewarding professional careers in this field. The Curriculum has been created by the Faculty of Sociology that is supported by renowned professors and quality research programs. With the help of workshops, coursework and research assistantships, students interact closely with all faculty members and they develop their skills to gain expertise. The environment offered at KNU OU is a multidisciplinary one and students can follow their preferences in specialized areas of sociological studies. Specializations include Ethnographic Approach to Social Studies, Political Science and Globalization, Sociological Theory, Designs of Social Research, Theory of Gender and Race, Urban Sociology and Social Inequality. [+]

One of the best universities in the world and 200 years old. The Doctorate Program in Sociology is offered by the Centre for Comparative and Regional Social Studies which is attached to the Faculty of Sociology at the Taras Shevchenko National University of Kyiv - Open University.

The Doctorate Program in Sociology at KNU OU offers intensive training and knowledge in sociological research methods. It prepares the students to take on rewarding professional careers in this field. The Curriculum has been created by the Faculty of Sociology that is supported by renowned professors and quality research programs. With the help of workshops, coursework and research assistantships, students interact closely with all faculty members and they develop their skills to gain expertise. The environment offered at KNU OU is a multidisciplinary one and students can follow their preferences in specialized areas of sociological studies. Specializations include Ethnographic Approach to Social Studies, Political Science and Globalization, Sociological Theory, Designs of Social Research, Theory of Gender and Race, Urban Sociology and Social Inequality.... [-]