ภูมิภาคศึกษา Programs - Search for the top ภูมิภาคศึกษา programs here! - ภูมิภาคศึกษา

ภูมิภาคศึกษา Programs - Search for the top PhD programs here - ภูมิภาคศึกษา

ภูมิภาคศึกษา

ได้รับการยอมรับโดยทั่วไปว่าเป็นระดับสูงสุดในสาขาสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมใด ๆ ปริญญาเอกดุษฎีบัณฑิตเรียกว่าปริญญาเอกสามารถใช้ได้ในหลายสาขาเกินปรัชญา ความพยายามของรายได้ปริญญาเอก ต้องใช้ประมาณสี่ปีของการศึกษาอย่างเข้มข้น ปริญญาเอก ผู้สมัครเตรียมความพร้อมและปกป้องวิทยานิพนธ์ปริญญาเอกในปีสุดท้ายของการศึกษา

 

ผู้สมัครระดับปริญญาเอกในอนาคตที่ได้รับปริญญาโท 's ในสาขาที่เกี่ยวข้องอาจจะสงสัยว่า "อะไรคือสิ่งที่การศึกษาปริญญาเอกในพื้นที่? " ปริญญาเอกในการศึกษาพื้นที่ที่มีระดับสูงมักจะเรียกว่าระดับการศึกษาเนื่องจาก ให้อยู่ในระดับที่เน้นการวิจัยและสอบถามรายละเอียดในพื้นที่หัวข้อ นักเรียนอาจจะเป็นผู้รับผิดชอบในการหลักสูตรและการสัมมนาในเรื่องต่าง ๆ เช่นรูปแบบและโครงสร้างของภาษาทางเทคนิค พวกเขาอาจจะเรียนภาษาอังกฤษหรือภาษาอื่น ๆ ที่พบบ่อยในภูมิภาคภายใต้สอบถามรายละเอียดเพิ่มเติมและกลายเป็นลงดินได้อย่างทั่วถึงในหลักการของความสัมพันธ์ระหว่างประเทศและการรักษาความปลอดภัยและทฤษฎีทางสังคมศาสตร์

 

ระหว่างประโยชน์ปริญญาเอกในการศึกษาพื้นที่ที่มีความรู้ที่ทันสมัย​​และเข้าใจในประเด็นรายละเอียดที่เกี่ยวข้องกับภาคการศึกษา การวิจัยที่เหนือกว่าและวิธีการอนุญาตให้มีการวิเคราะห์หมอในการศึกษาพื้นที่ที่จะพัฒนาและสังเคราะห์สมมติฐานสำหรับการวิจัยเพื่อพัฒนาความรู้และพัฒนาในภูมิภาค

 

ค่าใช้จ่ายของปริญญาเอก ในการศึกษาพื้นที่แตกต่างกันไปบ้างขึ้นอยู่กับสถานที่ตั้งของโรงเรียนที่เลือก ผู้ที่สนใจจะได้รับคำแนะนำในการตรวจสอบรายชื่อด้านล่างนี้และพิจารณาหลักสูตรที่เหมาะสมที่สุดสำหรับการสอบถามรายละเอียดเพิ่มเติม

 

ประเภทของอาชีพที่คุณสามารถคาดหวังกับปริญญาเอก ในการศึกษาพื้นที่ที่แตกต่างจากการเขียนเชิงวิชาการและตำแหน่งการวิจัยเพื่อทำงานร่วมกับหน่วยงานหรือ บริษัท ที่มีความสนใจในภูมิภาคและจำเป็นต้องมีขั้นสูงในการวิเคราะห์และทักษะการวิจัย ผู้สมัครระดับปริญญาเอกหลายคนคาดว่าจะมีตำแหน่งทางวิชาการหรือโพสต์ในรัฐบาลที่จำเป็นต้องมีนักวิเคราะห์ที่มีความเข้าใจอย่างละเอียดของประเด็นที่เกี่ยวข้องกับภูมิภาค

 

สมัครสำหรับปริญญาเอกของคุณ ในการศึกษาพื้นที่ออนไลน์โดยหมายถึงโปรแกรมต่อไปนี้และเลือกโรงเรียนที่เป็นที่สนใจของคุณ การค้นหาสำหรับโปรแกรมของคุณด้านล่างและติดต่อโดยตรงที่สำนักงานการรับสมัครของโรงเรียนที่คุณเลือกโดยกรอกแบบฟอร์มนำ

อ่านเพิ่มเติม

PhD in Asian Philosophies and Cultures

California Institute of Integral Studies
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา San Francisco

The PhD consists of 36 semester units of coursework, plus two comprehensive examinations and a dissertation. The coursework consists of twelve units within the program, twelve units in Asian-themed electives, and twelve units in general electives. [+]

. The Asian Philosophies and Cultures doctorate offers intensive study in the spiritual and philosophical traditions of South Asia, China, and the Himalayan regions, both with respect to classical and contemporary contexts. The PhD consists of 36 semester units of coursework, plus two comprehensive examinations and a dissertation. The coursework consists of twelve units within the program, twelve units in Asian-themed electives, and twelve units in general electives. Graduates of our PhD program are expected to: 1. Make an original and substantive contribution to the disciplines of Asian religion or philosophy. Think independently to develop questions, concepts, and methodologies. Identify new research opportunities within these fields. Reflect critically upon the histories, tenets, and traditions in their major field. Keep abreast of current advances within these fields and related areas. 2. Demonstrate advanced research and writing skills Synthesize existing knowledge, identifying and accessing appropriate resources and other sources of relevant information and critically analyzing and evaluating their own findings and those of others. Master application of existing research methodologies, techniques, and technical skills. Understand the range of issues in the comparative approach to religion and philosophy. Demonstrate ability to write about complex ideas and research in a professional and nuanced manner. 3. Demonstrate commitment to participation in the community of scholars. Show commitment to personal professional development through engagement in professional societies, publication, and other knowledge transfer modes. Show commitment to supporting and promoting learning through teaching, collaborative inquiry, or professional practice. 4. Demonstrate ability to situate scholarship in relationship to... [-]

PhD Holocaust and Genocide Studies

Gratz College
Online & Campus Combined เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Philadelphia

The Doctor of Holocaust and Genocide Studies at Gratz College is designed for students already holding a graduate degree in Holocaust and Genocide Studies, history, or another related discipline. Doctoral students will engage in a meta-study of genocide to understand the phenomenon from a comprehensive range of academic approaches—historical, sociological, geographical, psychological, legal, theological and scientific—to inform their dissertations while reviewing significant literature and conducting in-depth original research in the field. [+]

Program Overview

The Doctor of Holocaust and Genocide Studies at Gratz College is designed for students already holding a graduate degree in Holocaust and Genocide Studies, history, or another related discipline.  Doctoral students will engage in a meta-study of genocide to understand the phenomenon from a comprehensive range of academic approaches—historical, sociological, geographical, psychological, legal, theological and scientific—to inform their dissertations while reviewing significant literature and conducting in-depth original research in the field.

Curriculum Map

Total Degree = 48 credits

Required Core Courses = 21 credits

Unveiling the Underpinnings of Genocide Gender and Genocide II Genocide in the Modern World Genocide and International Law A Geographical Approach to the Study of the Holocaust The Psychology and Sociology of Altruism and Rescue Post-Genocide Theology ... [-]

PhD in Philosophie

L’Université Catholique Du Congo
Campus เต็มเวลา February 2018 สาธารณรัฐประชาธิปไตยคองโก Kinshasa

Au niveau du troisième cycle, les étudiants peuvent acquérir les grades de Diplômé d’Etudes Approfondies en philosophie, de Docteur en philosophie et d’Agrégé de l’enseignement supérieur en philosophie. [+]

. La Faculté de philosophie a pour objectif essentiel de concourir à la formation des philosophes de métier et d’avoir, comme un des principaux centres d’intérêt et de réflexion, l’homme en général et le phénomène religieux africain en particulier. Le programme de la formation philosophique tend à donner à l’étudiant la largeur et la vigueur d’esprit indispensables à une appréhension philosophique et scientifique de la société, de la pensée, de la sagesse et de la spiritualité africaines. La faculté entend ainsi aider ses étudiants à entrer en dialogue avec les théologiens et les autres savants. Les bénéficiaires d’une telle formation sont au service de l’Eglise et de la Nation dans divers secteurs de l’enseignement et pour toutes les autres tâches de développement national auxquelles les destine leur formation. Les études de base s’échelonnent sur cinq années, soit 3 années de licence et 2 années de Master. Le programme de licence peut être complété par celui de l’Agrégation de l’enseignement secondaire du degré supérieur qui habilite le licencié en Philosophie à enseigner dans les écoles secondaires. Au niveau du troisième cycle, les étudiants peuvent acquérir les grades de Diplômé d’Etudes Approfondies en philosophie, de Docteur en philosophie et d’Agrégé de l’enseignement supérieur en philosophie. [-]

ปริญญาเอกในการศึกษาแอฟริกัน

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus เต็มเวลา September 2018 สาธารณรัฐเช็ก Hradec Králové

การศึกษาระดับปริญญาเอกของเขตแอฟริกาศึกษามีวัตถุประสงค์เพื่อเตรียมความพร้อมของผู้เชี่ยวชาญที่มีคุณภาพในการศึกษาพื้นที่ที่มีเป้าหมายหลักในทวีปแอฟริกา [+]

คณะปรัชญาของมหาวิทยาลัยแห่งฮKrálovéมีการศึกษาระดับปริญญาเอกซึ่งอาจจะดำเนินการในการศึกษาแบบเต็มเวลา โปรแกรมปริญญาเอกถูกออกแบบมาสำหรับนักเรียนที่ได้รับปริญญาโทปริญญารัฐศาสตร์และสาขาวิชาที่เกี่ยวข้องกับการศึกษา การศึกษาการออกแบบเป็นภาพรวมของการศึกษาในพื้นที่และรัฐศาสตร์มุ่งเน้นไปที่แอฟริกา อะไรคือการศึกษาเกี่ยวกับแอฟริกัน? การศึกษาระดับปริญญาเอกของเขตแอฟริกาศึกษามีวัตถุประสงค์เพื่อเตรียมความพร้อมของผู้เชี่ยวชาญที่มีคุณภาพในการศึกษาพื้นที่ที่มีเป้าหมายหลักในทวีปแอฟริกา การศึกษาระดับปริญญาเอกได้รับการออกแบบมาโดยเฉพาะสำหรับนักเรียนที่มีความปริญญาโทปริญญารัฐศาสตร์หรือสาขาวิชาที่เกี่ยวข้อง การศึกษามุ่งเน้นหลักในการวิจัยเปรียบเทียบของทวีปแอฟริกาโดยมีวัตถุประสงค์เพื่อนำความรู้ทางทฤษฎีและระเบียบวิธีการทางสังคมปัญหาทางการเมืองและเศรษฐกิจของภูมิภาคแอฟริกา ประสบการณ์ในการศึกษาในแอฟริกาวัตถุประสงค์ของโปรแกรมการศึกษาแอฟริกันคือการศึกษาและการเตรียมความพร้อมของนักวิชาการที่สนใจในการเรียนการสอนการวิจัยและการให้ความสำคัญกับแอฟริกา การศึกษาจะมุ่งเป้าไปที่การเตรียมความพร้อมของผู้สำเร็จการศึกษาที่จะได้รับความรู้ทางทฤษฎีและวิธีการเช่นเดียวกับทักษะการปฏิบัติที่ได้มาที่หนึ่งไปมหาวิทยาลัยพันธมิตรจำนวนมากและสถาบันการวิจัยในประเทศแอฟริกัน นักเรียนควรจะดำเนินการวิจัยภาคสนามที่กว้างขวางในทวีปแอฟริกาที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อของวิทยานิพนธ์ปริญญาเอกของพวกเขา ประสบการณ์ทันทีของการศึกษาและการวิจัยในต่างประเทศจะช่วยให้ผู้จบการศึกษาระดับปริญญาเอกของโปรแกรมที่จะใช้โครงการการวิจัยและการดูดซับความรู้ที่ดีขึ้นและเพิ่มการใช้งานในทางปฏิบัติของ บัณฑิตผู้สำเร็จการศึกษาที่จะเป็นมืออาชีพและภาษาที่เตรียมไว้อย่างเต็มที่สำหรับการวิจัยทางวิทยาศาสตร์ที่เป็นอิสระและการเรียนการสอนสำหรับการทำงานในสถาบันของรัฐเช่นกระทรวงที่มีวาระการประชุมมุ่งเน้นไปที่แอฟริกาในสื่อองค์กรที่ไม่ใช่ภาครัฐ, การเจรจาต่อรองเช่นเดียวกับสถาบันต่างประเทศหรือบ้านอื่น ๆ ค้นหาผู้เชี่ยวชาญในการศึกษาพื้นที่ เข้าชมความต้องการขั้นตอนเงื่อนไขล่วงหน้าสำหรับการเข้ารับการศึกษาเอกเป็นการศึกษาของมหาวิทยาลัยประสบความสำเร็จกับปริญญาโทหรือปริญญาวิศวกรรมปริญญาในโปรแกรมการศึกษารัฐศาสตร์หรือดินแดนการศึกษานานาชาติอาจเป็นไปได้ที่พวกเขาสามารถจบจากที่เกี่ยวข้องหรือใกล้เคียงกันทางสังคมหรือความเป็นมนุษย์ที่เน้นหลักสูตรการศึกษา (ประวัติศาสตร์สังคมวิทยามานุษยวิทยาเศรษฐศาสตร์) ธรรมชาติสมมติปฏิบัติตามที่ประสบความสำเร็จของความต้องการขั้นตอนการเข้ารับการรักษาที่มุ่งประกาศของระดับที่เพียงพอของความรู้ politological และดินแดนและ ความสามารถในการทำกิจกรรมทางวิทยาศาสตร์ที่เป็นอิสระ คณะกรรมการพิจารณาการรับสมัครโครงการวิจัย (ข้อเสนอของโครงการวิทยานิพนธ์) และเอกสารประกอบอื่น ๆ ในกรณีที่ไม่มีผู้สมัคร พวกเขาโดยเฉพาะอย่างยิ่งในการประเมินคุณภาพของโครงการวิจัยที่มีคุณสมบัติ applicant's สำหรับการทำงานทางวิทยาศาสตร์ แต่ยังทักษะการใช้ภาษาของเขาหรือเธอ ความรู้ระดับปริญญาเอก student's ของภาษาอังกฤษต้องมีอย่างน้อยในระดับ B2 ของกรอบอ้างอิงยุโรปที่เรียกว่า ความรู้เกี่ยวกับภาษาอื่น ๆ (โดยเฉพาะสเปน, โปรตุเกสและฝรั่งเศส) เป็นข้อได้เปรียบอย่างมากอีกก่อนจำเป็นสำหรับการศึกษาที่มีการเข้าพักระยะยาวในสาธารณรัฐเช็กเพราะการสู้รบแบบเต็มเวลาในการวางแผนการศึกษาของแต่ละบุคคลที่จะต้อง เอกสารที่ต้องแนบมากับการใช้งาน - สำเนาส่วนร่วมของใบรับรอง / ประกาศนียบัตร nostrification (ในกรณีพิเศษในวันที่ของการลงทะเบียนการศึกษาที่ล่าสุด) - CV โครงสร้าง - อย่างน้อย 2 อ้างอิง / คำแนะนำจากมหาวิทยาลัยที่สำเร็จการศึกษา - วิจัย ข้อเสนอโครงการที่มีขอบเขตประมาณ 4-5 หน้ามาตรฐาน - โครงการจะต้องมีการกำหนดหัวข้อและวัตถุประสงค์ของการทำงานกรอบทฤษฎีวิธีการรายละเอียดและรายชื่อของวรรณกรรมที่เกี่ยวข้อง (หัวข้อโครงการจะต้องสอดคล้องกับการมุ่งเน้นการศึกษาดินแดนในแอฟริกัน / ละติน ดินแดนอเมริกัน) - ยืนยันของความสามารถภาษา (ใบรับรอง ฯลฯ) และสิ่งพิมพ์ของกิจกรรมที่คาดหวัง [-]

ในการศึกษาระดับปริญญาเอกในละตินอเมริกา

University of Hradec Králové, Philosophical Faculty
Campus เต็มเวลา September 2018 สาธารณรัฐเช็ก Hradec Králové

คณะปรัชญาของมหาวิทยาลัยแห่งฮKrálovéมีการศึกษาระดับปริญญาเอกซึ่งอาจจะดำเนินการในการศึกษาแบบเต็มเวลา โปรแกรมปริญญาเอกถูกออกแบบมาสำหรับนักเรียนที่ได้รับปริญญาโทปริญญารัฐศาสตร์และสาขาวิชาที่เกี่ยวข้องกับการศึกษา การศึกษาการออกแบบเป็นภาพรวมของการศึกษาในพื้นที่และรัฐศาสตร์มุ่งเน้นไปที่ละตินอเมริกา [+]

. คณะปรัชญาของมหาวิทยาลัยแห่งฮKrálovéมีการศึกษาระดับปริญญาเอกซึ่งอาจจะดำเนินการในการศึกษาแบบเต็มเวลา โปรแกรมปริญญาเอกถูกออกแบบมาสำหรับนักเรียนที่ได้รับปริญญาโทปริญญารัฐศาสตร์และสาขาวิชาที่เกี่ยวข้องกับการศึกษา การศึกษาการออกแบบเป็นภาพรวมของการศึกษาในพื้นที่และรัฐศาสตร์มุ่งเน้นไปที่ละตินอเมริกา อะไรคือการศึกษาในละตินอเมริกาเกี่ยวกับ? การศึกษาระดับปริญญาเอกของเขตละตินอเมริกาศึกษามีวัตถุประสงค์เพื่อเตรียมความพร้อมของผู้เชี่ยวชาญที่มีคุณภาพในการศึกษาพื้นที่ที่มีเป้าหมายหลักในละตินอเมริกา การศึกษาระดับปริญญาเอกได้รับการออกแบบมาโดยเฉพาะสำหรับนักเรียนที่มีความปริญญาโทปริญญารัฐศาสตร์หรือสาขาวิชาที่เกี่ยวข้องการศึกษามุ่งเน้นหลักในการวิจัยเปรียบเทียบละตินอเมริกาโดยมีวัตถุประสงค์เพื่อนำความรู้ทางทฤษฎีและระเบียบวิธีการทางสังคมปัญหาทางการเมืองและเศรษฐกิจของภูมิภาคละตินอเมริกา ประสบการณ์การเรียนในละตินอเมริกาวัตถุประสงค์ของโปรแกรมภาษาละตินอเมริกันศึกษาคือการศึกษาและการเตรียมความพร้อมของนักวิชาการที่สนใจในการเรียนการสอนการวิจัยและการให้ความสำคัญกับลาตินอเมริกา การศึกษาจะมุ่งเป้าไปที่การเตรียมความพร้อมของผู้สำเร็จการศึกษาที่จะได้รับความรู้ทางทฤษฎีและวิธีการเช่นเดียวกับทักษะการปฏิบัติที่ได้มาที่หนึ่งไปมหาวิทยาลัยพันธมิตรจำนวนมากและสถาบันการวิจัยในประเทศละตินอเมริกา นักเรียนควรจะดำเนินการวิจัยภาคสนามที่กว้างขวางในละตินอเมริกาที่เกี่ยวข้องกับหัวข้อของวิทยานิพนธ์ปริญญาเอกของพวกเขาประสบการณ์ทันทีของการศึกษาและการวิจัยในต่างประเทศจะช่วยให้ผู้จบการศึกษาระดับปริญญาเอกของโปรแกรมที่จะใช้โครงการการวิจัยและการดูดซับความรู้ที่ดีขึ้นและเพิ่มการใช้งานในทางปฏิบัติของ บัณฑิตผู้สำเร็จการศึกษาที่จะเป็นมืออาชีพและภาษาที่เตรียมไว้อย่างเต็มที่สำหรับการวิจัยทางวิทยาศาสตร์ที่เป็นอิสระและการเรียนการสอนสำหรับการทำงานในสถาบันของรัฐเช่นกระทรวงที่มีวาระการประชุมมุ่งเน้นไปที่ละตินอเมริกาในสื่อองค์กรที่ไม่ใช่ภาครัฐ, การเจรจาต่อรองเช่นเดียวกับต่างประเทศอื่น ๆ หรือที่บ้าน สถาบันการหาผู้เชี่ยวชาญในการศึกษาพื้นที่ เข้าชมความต้องการขั้นตอนเงื่อนไขล่วงหน้าสำหรับการเข้ารับการศึกษาเอกเป็นการศึกษาของมหาวิทยาลัยประสบความสำเร็จกับปริญญาโทหรือปริญญาวิศวกรรมปริญญาในโปรแกรมการศึกษารัฐศาสตร์หรือดินแดนการศึกษานานาชาติ อาจเป็นไปได้ที่พวกเขาสามารถจบจากที่เกี่ยวข้องหรือใกล้เคียงกันทางสังคมหรือความเป็นมนุษย์ที่เน้นหลักสูตรการศึกษา (ประวัติศาสตร์สังคมวิทยามานุษยวิทยาเศรษฐศาสตร์) ธรรมชาติสมมติปฏิบัติตามที่ประสบความสำเร็จของความต้องการขั้นตอนการเข้ารับการรักษาที่มุ่งประกาศของระดับที่เพียงพอของความรู้ politological และดินแดนและ ความสามารถในการทำกิจกรรมทางวิทยาศาสตร์ที่เป็นอิสระ คณะกรรมการพิจารณาการรับสมัครโครงการวิจัย (ข้อเสนอของโครงการวิทยานิพนธ์) และเอกสารประกอบอื่น ๆ ในกรณีที่ไม่มีผู้สมัครพวกเขาโดยเฉพาะอย่างยิ่งในการประเมินคุณภาพของโครงการวิจัยที่มีคุณสมบัติ applicant's สำหรับการทำงานทางวิทยาศาสตร์ แต่ยังทักษะการใช้ภาษาของเขาหรือเธอ ความรู้ระดับปริญญาเอก student's ของภาษาอังกฤษต้องมีอย่างน้อยในระดับ B2 ของกรอบอ้างอิงยุโรปที่เรียกว่า ความรู้เกี่ยวกับภาษาอื่น ๆ (โดยเฉพาะสเปน, โปรตุเกสและฝรั่งเศส) เป็นข้อได้เปรียบอย่างมาก อีกก่อนจำเป็นสำหรับการศึกษาที่มีการเข้าพักระยะยาวในสาธารณรัฐเช็กเพราะการสู้รบแบบเต็มเวลาในการวางแผนการศึกษาของแต่ละบุคคลที่จะต้อง เอกสารที่ต้องแนบมากับการใช้งาน - สำเนาส่วนร่วมของใบรับรอง / ประกาศนียบัตร nostrification (ในกรณีพิเศษในวันที่ของการลงทะเบียนการศึกษาที่ล่าสุด) - CV โครงสร้าง - อย่างน้อย 2 อ้างอิง / คำแนะนำจากมหาวิทยาลัยที่สำเร็จการศึกษา - วิจัย ข้อเสนอโครงการที่มีขอบเขตประมาณ4-5 หน้ามาตรฐาน - โครงการจะต้องมีการกำหนดหัวข้อและวัตถุประสงค์ของการทำงานกรอบทฤษฎีวิธีการรายละเอียดและรายชื่อของวรรณกรรมที่เกี่ยวข้อง (หัวข้อโครงการจะต้องสอดคล้องกับการมุ่งเน้นการศึกษาดินแดนในแอฟริกัน / ละติน ดินแดนอเมริกัน) - ยืนยันของความสามารถภาษา (ใบรับรอง ฯลฯ) และสิ่งพิมพ์ของกิจกรรมที่คาดหวัง [-]

Doctorado en Territorio y Sociedad. Evolución Histórica en un Espacio Tricontinental (África, América y Europa)

Universidad de La Laguna
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สเปน Santa Cruz de Tenerife

El Doctorado en Territorio y Sociedad. Evolución Histórica de un Espacio Tricontinental (África, América y Europa) (DOCTESO), es el resultado de la sinergia de investigadores que desarrollan su trabajo en los ámbitos de la geografía, la historia, la arqueología, el estudio de las religiones y las ciencias sociales, de las Facultades de Geografía e Historia de la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) y de la Universidad de La Laguna (ULL). [+]

El Doctorado en Territorio y Sociedad. Evolución Histórica de un Espacio Tricontinental (África, América y Europa) (DOCTESO), es el resultado de la sinergia de investigadores que desarrollan su trabajo en los ámbitos de la geografía, la historia, la arqueología, el estudio de las religiones y las ciencias sociales, de las Facultades de Geografía e Historia de la Universidad de Las Palmas de Gran Canaria (ULPGC) y de la Universidad de La Laguna (ULL). Se trata de un programa de carácter transversal y vocación interdisciplinar centrado en las siguientes líneas de investigación:

Organización social del espacio.Procesos de antropización y ordenación del territorio. Sociedad de frontera. Colonización, aculturación e impacto económico. Estudios de las religiones, creencias e imaginarios. Construyendo la Memoria. Fuentes orales y escritas, Arqueología y Paradigmas Historiográficos. Justificación del título ... [-]

PhD in American Studies

UCD Clinton Institute for American Studies
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 4 - 6  January 2018 ไอร์แลนด์ Dublin + เพิ่มขึ้น 1

The UCD structured PhD programmes allows students achieve the best possible experience of graduate research and training. Making a substantial and original contribution to knowledge, normally leading to peer-reviewed publications remains the core objective of doctoral studies. [+]

. The UCD structured PhD programmes allows students achieve the best possible experience of graduate research and training. Making a substantial and original contribution to knowledge, normally leading to peer-reviewed publications remains the core objective of doctoral studies. A research degree is based primarily on a research project, usually proposed and developed by the student, who undertakes their research under the supervision of a supervisor and a Doctoral Panel. A PhD typically takes 4 years full-time and 6 years part time to complete. The examination for the degree is based on a description of the candidates research written up as a dissertation and defended in a viva voce (orla examination). The Institute offers expert supervision in all major areas of American Studies (do we add particular topics eg American Politics and Foreign Policy, American Literature and Culture, Media and Conflict, Irish and US Relations) As part of the structured PhD programme the College of Arts and Humanities require all incoming PhD students to obtain at least 30 credits in addition to the dissertation before a PhD will be awarded. Twenty credits may generally be awarded for prior learning (taught MA or equivalent), subject to the approval of the Graduate School Board of the College of Arts and Humanities. The selection of the remaining 10 credits should be discussed with your supervisor. Students are also required to undergo assessment of the progress in the dissertation (a Transfer Panel) 12-18 months after beginning their studies. The Transfer Panel will decide whether the... [-]

Doctorado en Islas Atlánticas. Historia, Patrimonio y Marco Jurídico Institucional (interuniversitario) Búsqueda

Universidad de La Laguna
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 สเปน Santa Cruz de Tenerife

La propuesta oficial de doctorado Islas Atlánticas: Historia, Economía, Patrimonio y Marco Jurídico-Institucional responde a la necesidad de completar los ciclos académicos de grado y máster que dentro del Espacio Europeo de Educación Superior se están implementando nuestra universidades. [+]

 La propuesta oficial de doctorado Islas Atlánticas: Historia, Economía, Patrimonio y Marco Jurídico-Institucional responde a la necesidad de completar los ciclos académicos de grado y máster que dentro del Espacio Europeo de Educación Superior se están implementando nuestra universidades.

Nuestro planteamiento pretende, siguiendo las estrategias institucionales en materia de I+D+i, que define que las universidades deben tener al doctorado en el centro de sus actuaciones, ofrecer altas cotas de calidad, internacionalización, innovación, reconocimiento y movilidad. Dentro de este espíritu nos interesa crear un marco estable que posibilite la colaboración de otros organismos, entidades e instituciones implicadas en I+D +i tanto nacional como internacional.... [-]


PhD in Semitic Languages

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

A thesis is completed on a topic chosen with the Department and written under supervision. Students focus on a topic from the field of Arabic, Islamic Studies, Hebrew (including Jewish Studies) or a cognate Semitic Language. Four seminars and a Doctoral defence (of either the proposal or the thesis) are required in accordance with the general regulations of the Faculty of Humanities. [+]

. A thesis is completed on a topic chosen with the Department and written under supervision. Students focus on a topic from the field of Arabic, Islamic Studies, Hebrew (including Jewish Studies) or a cognate Semitic Language. Four seminars and a Doctoral defence (of either the proposal or the thesis) are required in accordance with the general regulations of the Faculty of Humanities. Admission requirements To be admitted to this programme, students must fulfil the Department’s admission requirements and prove adequate knowledge of research methodology. Supplementary oral examinations might be required. Contact details Name: Prof F Esack Tel: 011 559 2787 / Email: fesack@uj.ac.za [-]

PhD in Historical Studies

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

The purpose of the thesis is to do thorough research, using both primary and secondary sources in order to make an original contribution to knowledge in Historical Studies. A topic is selected in consultation with the lecturer. [+]

The purpose of the thesis is to do thorough research, using both primary and secondary sources in order to make an original contribution to knowledge in Historical Studies. A topic is selected in consultation with the lecturer. Admission requirements To gain entrance into this programme, the candidate must have an MA in Historical Studies or a closely related discipline. Contact details Name: Prof Louis Grundlingh Tel: 011 559 2007 / Email: louisg@uj.ac.za [-]

PhD in German

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

A thesis on a theme from German literature or linguistics must be submitted and an oral doctoral examination (the equivalent of two papers consisting of four modules each) will be conducted to test the candidate’s knowledge of the total subject area and to test his/her theoretical ability regarding research at post-master’s level. [+]

. A thesis on a theme from German literature or linguistics must be submitted and an oral doctoral examination (the equivalent of two papers consisting of four modules each) will be conducted to test the candidate’s knowledge of the total subject area and to test his/her theoretical ability regarding research at post-master’s level. Admission requirements Prerequisite: A Master’s Degree in German with a minimum of 65%. Contact details Name: Dr Anne Baker Tel: 011 559 2717 / Email: abaker@uj.ac.za [-]

PhD in French

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

On a more advanced level (Doctoral studies) students are encouraged to collaborate with us in our fields of expertise, i.e. the Contemporary French Novel, Autobiography; Contemporary French Theatre and Francophone Literature in order develop their capacities for research and critical thought. The French Department’s Doctoral Degree is designed for dedicated researchers and mainly consists of a dissertation. [+]

On a more advanced level (Doctoral studies) students are encouraged to collaborate with us in our fields of expertise, i.e. the Contemporary French Novel, Autobiography; Contemporary French Theatre and Francophone Literature in order develop their capacities for research and critical thought. The French Department’s Doctoral Degree is designed for dedicated researchers and mainly consists of a dissertation. Admission requirements The admission requirement for a Doctoral Degree is a Master’s Degree in French. Contact details Name: Prof WA Kabwe-Segatti Tel: 011 559 2757 / Email: desirew@uj.ac.za [-]

PhD in English

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

Students accepted for this course are required to research, write and present a full thesis (approximately 220 pages), which contributes new knowledge to the field of English Studies. Specialist supervision is available in the following areas of study: South/African Literary Studies and Post Colonialism; Text Editing; Medieval, Renaissance and Romantic Studies; and Contemporary Fiction [+]

. Students accepted for this course are required to research, write and present a full thesis (approximately 220 pages), which contributes new knowledge to the field of English Studies. Specialist supervision is available in the following areas of study: South/African Literary Studies and Post Colonialism; Text Editing; Medieval, Renaissance and Romantic Studies; and Contemporary Fiction Admission requirements A Master’s Degree in English is required. Admission to the Doctoral Degree must be approved by the Chairperson of the Department. Contact details Name: Prof Karen Scherzinger Tel: 011 559 2493 / Email: kscherzinger@uj.ac.za [-]

PhD in Anthropology

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

The Doctoral study programme comprises a thesis written under supervision that makes an original contribution to the field of Anthropology on a topic selected in consultation with the Department of Anthropology and Development Studies. A Doctoral defence (of the proposal and the thesis) is required in accordance with the regulations of the Faculty of Humanities. An article ready for publication on the thesis content is also required. [+]

The Doctoral study programme comprises a thesis written under supervision that makes an original contribution to the field of Anthropology on a topic selected in consultation with the Department of Anthropology and Development Studies. A Doctoral defence (of the proposal and the thesis) is required in accordance with the regulations of the Faculty of Humanities. An article ready for publication on the thesis content is also required. Admission requirements A Master’s Degree in Anthropology and a final course mark of at least 65% in the particular discipline. Contact details Name: Prof David Moore Tel: 011 559 2979/2859 / Email: dbmoore@uj.ac.za [-]

PhD in African Languages

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

The Doctoral examination is conducted on at least two fields of study. A thesis is presented on a topic in linguistics or in literature as proof of the ability to conduct research and as proof of a unique contribution to science. An article ready for publication is submitted with the thesis. [+]

. The Doctoral examination is conducted on at least two fields of study. A thesis is presented on a topic in linguistics or in literature as proof of the ability to conduct research and as proof of a unique contribution to science. An article ready for publication is submitted with the thesis. Admission requirements Students must have obtained an MA in African Languages. Contact details Name: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / Email: ikmndawe@uj.ac.za [-]