ชีววิทยา Programs - Search for the top ชีววิทยา programs here! - ชีววิทยา

ชีววิทยา Programs - Search for the top PhD programs here - ชีววิทยา

ชีววิทยา

มีหลายโปรแกรมปริญญาเอกชีววิทยามีอยู่ทั่วโลกในแต่ละเสนอโปรแกรมที่ไม่ซ้ำกันและมุมมองที่มีการศึกษาที่มีคุณภาพสูงและคณาจารย์มืออาชีพ โปรแกรมปริญญาเอกจำนวนมากในชีววิทยามีนวัตกรรมและการโต้ตอบกับนักเรียนทำงานอย่างใกล้ชิดกับนักเรียนคนอื่นเช่นเดียวกับคณะ

ปริญญาเอกในโปรแกรมชีววิทยามักจะมีการดึงดูดรากฐานที่มั่นคงในฐานความรู้ทางชีววิทยาเช่นเดียวกับความเข้มข้นเช่นนิเวศวิทยาชีววิทยาวิวัฒนาการโมเลกุลเซลล์และชีววิทยาพัฒนาการและประสาท โปรแกรมปริญญาเอกในชีววิทยามักจะประกอบด้วยหลักสูตรที่ท้าทายสัมมนางานในห้องปฏิบัติการวิจัยและวิทยานิพนธ์ทั้งหมดทำงานอย่างใกล้ชิดกับคณะ ผู้สำเร็จการศึกษาจากโปรแกรมชีววิทยาปริญญาเอกมีการเตรียมที่จะเข้าสู่อาชีพเป็นนักการศึกษาและนักวิจัยที่สถาบันภาครัฐและเอกชน

หากคุณกำลังพิจารณาการศึกษาระดับปริญญาเอกในชีววิทยาแล้วเลื่อนผ่านตัวเลือกด้านล่างและจะใช้ขั้นตอนต่อไปสู่​​เป้าหมายส่วนบุคคลและเป็นมืออาชีพของคุณ!

อ่านเพิ่มเติม

ปริญญาเอกในสาขาวิทยาศาสตร์ทางชีวภาพและชีวการแพทย์

Hamad bin Khalifa University
Campus เต็มเวลา 4 - 5  September 2018 กาตาร์ Doha

สหสาขาวิชาชีพโปรแกรมการเรียนการสอนได้รับการออกแบบให้ความสำคัญกับเขตข้อมูลที่เป็นศูนย์กลางของแรงบันดาลใจในระยะยาวและความต้องการของกาตาร์และภูมิภาค พวกเขาได้รับการออกแบบในการฝึกอบรมรุ่นต่อไปของนักวิทยาศาสตร์ที่จะสามารถที่จะใช้ประโยชน์จากคลื่นความถี่ที่เต็มไปด้วยความรู้ทั่ววิทยาศาสตร์เพื่อชีวิตและเพื่อให้นักเรียนทุกทักษะที่พวกเขาต้องการในการแปลผลการวิจัยลงในประโยชน์ทางคลินิก ... [+]

. ปริญญาเอกในวิทยาศาสตร์ชีวภาพและชีวการแพทย์ Hamad bin Khalifa ของมหาวิทยาลัยทางชีวภาพและชีวการแพทย์ปริญญาเอกวิทยาศาสตร์ โปรแกรมเปิดเผยนักศึกษาระดับบัณฑิตศึกษาขั้นพื้นฐานรัฐของศิลปะทางคลินิกและการวิจัยวิทยาศาสตร์เพื่อชีวิตแปล สหสาขาวิชาชีพโปรแกรมการเรียนการสอนได้รับการออกแบบให้ความสำคัญกับเขตข้อมูลที่เป็นศูนย์กลางของแรงบันดาลใจในระยะยาวและความต้องการของกาตาร์และภูมิภาค พวกเขาได้รับการออกแบบในการฝึกอบรมรุ่นต่อไปของนักวิทยาศาสตร์ที่จะสามารถที่จะใช้ประโยชน์จากคลื่นความถี่ที่เต็มไปด้วยความรู้ทั่ววิทยาศาสตร์เพื่อชีวิตและเพื่อให้นักเรียนทุกทักษะที่พวกเขาต้องการในการแปลผลการวิจัยลงในประโยชน์ทางคลินิก โปรแกรมวิทยาศาสตร์ชีวภาพและชีวการแพทย์มีการจัดส่งโดยคณาจารย์ที่มีประสบการณ์สูงจากทั่วโลกที่ได้รับการคัดเลือกขึ้นอยู่กับความเชี่ยวชาญและความสามารถในสาขาวิชาที่สำคัญของพวกเขา ต้องการรับสมัคร ที่กำลังมองหาผู้สมัครเข้าศึกษาต่อในวิทยาศาสตร์ชีวภาพและชีวการแพทย์ (BBS) หลักสูตรบัณฑิตศึกษาจะต้องมีการศึกษาระดับปริญญาตรีจากสถาบันการศึกษาที่ได้รับการยอมรับ พวกเขาจะต้องมีผลการเรียนดีเยี่ยมในระดับปริญญาตรีที่มีพื้นหลังที่แข็งแกร่งในด้านวิทยาศาสตร์และหลักฐานของการเรียนการสอนในทางชีววิทยาศาสตร์หรือการแพทย์ โดยเฉพาะอย่างยิ่งสำหรับการเข้าสู่ปริญญาเอก โปรแกรมประสบการณ์การวิจัยก่อนที่จะถูกมองว่าเป็นอย่างดี นอกจากนี้ผู้สมัครที่มีพื้นหลังในสาขาวิทยาศาสตร์คอมพิวเตอร์, วิศวกรรม, คณิตศาสตร์หรือยังจะได้รับการพิจารณาว่าพวกเขามีความสนใจในการใฝ่หาการศึกษาชีวสารสนเทศและชีววิทยา ผู้สมัครจะต้องใช้เวลาสอบ IELTS หรือ TOEFL เพื่อแสดงให้เห็นถึงความสามารถของพวกเขาในภาษาอังกฤษ ผู้สมัครที่มีความชำนาญในภาษาอังกฤษอาจจะได้รับการยกเว้นจากข้อกำหนดนี้ในขณะที่การสอบ GRE ไม่จำเป็นสำหรับการเข้าศึกษาต่อในหลักสูตรบัณฑิตศึกษาเร็ว ๆ คะแนน GRE ที่แข็งแกร่งจะช่วยเสริมสร้างวัสดุที่เข้ารับการรักษาของผู้สมัครโดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อสมัครปริญญาเอก โครงการ การใช้งานทั้งหมดจะถูกตรวจสอบโดย HBKU-BBS ปริญญาโท / ปริญญาเอก บัณฑิตคณะกรรมการที่ปรึกษา (GAC) ที่จะทำให้การตัดสินใจเกี่ยวกับการรับสมัครครั้งสุดท้าย [-]

PhD in Biology

Northern Arizona University
Campus เต็มเวลา August 2018 สหรัฐอเมริกา Flagstaff

Become an expert in collecting, analyzing, interpreting and presenting data through extensive research; advanced training; and an integrative, interdisciplinary, and evolutionary approach. [+]

Become an expert in collecting, analyzing, interpreting and presenting data through extensive research; advanced training; and an integrative, interdisciplinary, and evolutionary approach.

Degree requirements

To obtain this degree, you take the following 60 credit hours of coursework:

45 units beyond the bachelor’s degree, covering the major principles of biological sciences 15 units or more BIO 799 to research, write, and defend your dissertation Additional requirements

You must also:

have a reading knowledge of one foreign language or skill in statistics perform satisfactorily on a comprehensive exam in your fifth semester fulfill Northern Arizona University’s residence requirements pass the oral exam on your dissertation ... [-]

The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University (PhD)

Hirosaki University
Campus เต็มเวลา นอกเวลา April 2018 ประเทศญี่ปุ่น Hirosaki + เพิ่มขึ้น 1

"The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University. (PhD)" is organized on 
 the basis of three Master Courses (Agriculture or Agriculture and Life Science) of Hirosaki University, 
Iwate University, Yamagata University, the Master's Course (Animal Husbandry) of Obihiro University 
of Agricultural and Veterinary Medicine, and the research facilities of each university. [+]

"The United Graduate School of Agricultural Sciences, Iwate University. (PhD)" is organized on 
the basis of three Master Courses (Agriculture or Agriculture and Life Science) of Hirosaki University, 
Iwate University, Yamagata University, the Master's Course (Animal Husbandry) of Obihiro University 
of Agricultural and Veterinary Medicine, and the research facilities of each university.


This school is operated in close cooperation with the Master's Courses of the four universities and provides an 
independent 3 year Doctoral Course.
 Each student can choose their major advisory professor from faculty belonging to any of the constituent universities
 and other partner research institutions.
 And they attend the university where their major advisory professor belongs to. ... [-]


Programa Oficial de Doctorado en Biología Celular y Molecular

Universidade da Coruña
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 3 - 5  September 2018 สเปน A Coruña + เพิ่มขึ้น 1

El programa de Doctorado en Biología Celular y Molecular es un título universitario oficial que aborda la formación en investigación biológica fundamental molecular y celular. Cuenta con la colaboración del Instituto de Investigación Biomédica de A Coruña (INIBIC). [+]

Introducción

El programa de Doctorado en Biología Celular y Molecular es un título universitario oficial que aborda la formación en investigación biológica fundamental molecular y celular. Cuenta con la colaboración del Instituto de Investigación Biomédica de A Coruña (INIBIC).

Su objetivo es formar en competencias metodológicas e instrumentales para poder desarrollar proyectos de investigación en Biología Celular, Biología Molecular, Bioquímica, Genética, Microbiología, Fisiología Vegetal y Biomedicina.

Por qué estudiar la titulación

El programa ofrece una enseñanza de calidad, personalizada e integrada en grupos de investigación consolidados. Tiene además reconocido prestigio a nivel nacional e internacional.... [-]


PhD in Life Science

The Hong Kong University of Science and Technology
Campus เต็มเวลา นอกเวลา 3 - 4  September 2018 ฮ่องกง Hong Kong + เพิ่มขึ้น 1

The PhD program aims to cultivate doctoral graduates who can independently conduct advanced research projects, who possess both a broad knowledge of modern life science and an in-depth knowledge of specialized areas, and who can also contribute original knowledge to the field of life sciences by publishing their findings in peer-reviewed international journals. Students must also pass a qualifying examination set by the Division. [+]

The Division of Life Science offers rigorous postgraduate programs and research opportunities in a range of cutting-edge areas in the field, particularly in neuroscience, structural biology, cell and developmental biology, marine and environmental biology and biotechnology.

We strive to provide an inspirational environment for student learning and for tackling the challenges of modern life science.

Our mission is to sustain and promulgate a reputable academic program in life science by achieving excellence in research and education, and by making significant contributions to biotechnological innovations in regional and international arenas.

The PhD program aims to cultivate doctoral graduates who can independently conduct advanced research projects, who possess both a broad knowledge of modern life science and an in-depth knowledge of specialized areas, and who can also contribute original knowledge to the field of life sciences by publishing their findings in peer-reviewed international journals. Students must also pass a qualifying examination set by the Division. Submission and successful defense of a thesis are required.... [-]


ปริญญาเอกในสาขาวิศวกรรมเคมีและชีวภาพ

Koc University - Istanbul Turkey
Campus เต็มเวลา 4 - 5  September 2018 ตุรกี İstanbul

เคมีและวิศวกรรมชีวภาพเป็นวินัยที่บูรณาการทางเคมีและชีววิทยาในระดับโมเลกุลและใช้เป็นรากฐานในวงกว้างนี้พร้อมกับปัจจัยพื้นฐานทางวิศวกรรมเพื่อการศึกษาที่ [+]

ปริญญาเอกในทางเคมีและวิศวกรรมชีวภาพ

&nbsp

เคมีและวิศวกรรมชีวภาพเป็นวินัยที่บูรณาการทางเคมีและชีววิทยาในระดับโมเลกุลและใช้เป็นรากฐานในวงกว้างนี้พร้อมกับปัจจัยพื้นฐานทางวิศวกรรมเพื่อการศึกษาการสังเคราะห์ของกระบวนการและผลิตภัณฑ์ใหม่ที่ หลักสูตรบัณฑิตศึกษาของเราในทางเคมีและวิศวกรรมชีวภาพเป็นโปรแกรมสหวิทยาการที่รวมปัจจัยพื้นฐานทางวิศวกรรมเคมีและชีววิทยาระบบเพื่อตอบสนองความท้าทายการวิจัยในอนาคต งานวิจัยที่น่าสนใจมีดังนี้: ... [-]


PhD in Environmental and Biomedical Microbiology (TMAB)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus เต็มเวลา September 2018 สเปน Palma de Mallorca

Doctoral studies aim to provide advanced education to students in research techniques, and. They include the development and presentation of a corresponding doctorate thesis that consists of original work in research. [+]

General objectives

Doctoral studies aim to provide advanced education to students in research techniques, and. They include the development and presentation of a corresponding doctorate thesis that consists of original work in research.

Doctoral studies aim to provide students with advanced training in research techniques. Usual activities in these studies could incorporate courses, seminars, or other activities directed at education in research. This also involves the preparation and presentation of a doctoral thesis, which needs to be an original work of research. Specific objectives of the Doctoral Programmes of the Balearic Islands University are: to train researchers and form research teams to successfully address current societal challenges making use of new sciences, techniques and methodologies; to promote the training of the teaching faculty, and to perfect professional, scientific, technical and artistic development of postgraduates.... [-]


PhD in Molecular Bioscience at Montana State University

American Consortium of Universities (INTERLINK)
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Louisville

The Molecular Biosciences Program offers an interdisciplinary program towards a Doctorate in Philosophy in the Life Sciences. Students in the MBSP program are able to pursue research across department boundaries, before selecting a specific area of study at the end of the first year. [+]

The Molecular Biosciences Program offers an interdisciplinary program towards a Doctorate in Philosophy in the Life Sciences. Students in the MBSP program are able to pursue research across department boundaries, before selecting a specific area of study at the end of the first year.

This program allows graduate students to rotate in three different laboratories during their first year, within their chosen area of research. By the end of the first year they must select a research advisor and be formally admitted to a department to conduct a research project leading to the completion of a Doctorate of Philosophy.

Research Areas:

Biofilm Sciences & Engineering BioInspired Materials Bioinformatics/Genomics/Proteomics Biomedical Sciences Biophysics Cell, Developmental, & Molecular Biology Chemical Biology Environmental Microbiology Immunology & Infectious Disease Life in Extreme Environments Biological & Mathematical Modeling Neuroscience Plant Sciences Virology ... [-]

PhD in Microbiology

University of Chemistry and Technology, Prague
Campus เต็มเวลา นอกเวลา เปิดรับลงทะเบียน สาธารณรัฐเช็ก Prague + เพิ่มขึ้น 1

This field of study is focused on education of specialists competent to work in wide spectrum of microbiology. Study is targeted on complex mastering of several branches of contemporary microbiology, including environmental, clinical and food microbiology together with principles of molecular genetics. [+]

Overview

This field of study is focused on education of specialists competent to work in wide spectrum of microbiology. Study is targeted on complex mastering of several branches of contemporary microbiology, including environmental, clinical and food microbiology together with principles of molecular genetics.

Careers

Graduate is prepared for research, but also for the leading position in many branches of technological, clinical, environmental and food microbiology laboratories. It is garanted by deep knowledge of basic microbiology and contemporary arrays of molecular biology and biochemistry.

Selection of recent theses β-N-Acetylhexosaminidase from Talaromyces flavus The role of SUMO in cellular response to stress Isolation of antimicrobial peptides from plants Isolation and characterization of lipases and their biotechnological applications New vaccination tools inducing T cell immunity Uptake and intracellular sequestration of zinc by the ectomycorrhizal fungus Russula atropurpurea Pro-apoptotic signaling of Bordetella pertussis adenylate cyclase toxin Preparation and characterization of recombinant ameloblastin Biofilm, virulence and control strategies of Listeria monocytogenes The study of biological systems responsible for the degradation of chlorbenzoic acids Miscellaneous ... [-]

PhD Microbes and Pathogen Biology

Queen's University Belfast
Campus เต็มเวลา นอกเวลา September 2018 ประเทศอังกฤษ Belfast + เพิ่มขึ้น 1

These include overlapping themes in Biochemistry, Food Safety and Nutrition, Microbiology, Parasitology and Plant/Soil Science, with a broad research ethos that encompasses research in molecular biosciences from molecules to ecosystems. [+]

PhD Microbes and Pathogen Biology

These include overlapping themes in Biochemistry, Food Safety and Nutrition, Microbiology, Parasitology and Plant/Soil Science, with a broad research ethos that encompasses research in molecular biosciences from molecules to ecosystems.

Biochemistry explores basic facets of cell signalling, molecular interactions and enzymology in the healthy and diseased organism.

Food Safety concentrates on the detection of toxins, drug residues, endocrine disruptors and pathogenic micro-organisms in foods with a view to the improvement of food safety and integrity using diverse systems biology approaches

Nutrition research aims to improve life quality through the reduction of oxidative stress.... [-]


Doctor of Philosophy (Ph.D.) in Microbiology

Alabama State University
Campus เต็มเวลา September 2018 สหรัฐอเมริกา Montgomery

The objective of the Ph.D. degree in Microbiology is to impart advanced scientific knowledge in microbiology, to provide training opportunities in conducting state-of-the-art basic research in microbiology, and closely related disciplines. [+]

The objective of the Ph.D. degree in Microbiology is to impart advanced scientific knowledge in microbiology, to provide training opportunities in conducting state-of-the-art basic research in microbiology, and closely related disciplines.

Program Vision and Goals

The ultimate vision of the Ph.D. program in microbiology at Alabama State University is to make essential scientific and societal advancements for the benefit of the state of Alabama, region and nation through the operation of a unique new doctoral research and training program. The research, education and service outcomes of the proposed Ph.D. Program in Microbiology will benefit Alabama’s citizens in important ways, namely: 1) create new opportunities to study environmental and commercial food resource issues important to the state’s economy, and the health and safety of its citizens, (2) provide marketable, doctoral-level training opportunities in areas of emerging scientific importance, (3) foster the development and implementation of scientific strategies that maximize stewardship of the state’s environmental and commercial resources, and (4) produce a pool of scientists capable of employing contemporary tools to address emerging societal threats such as rising food and waterborne diseases, bioterrorism, environmental contaminants, and new-generation microbial pathogens.... [-]


PhD in Bioinformatics and Genetics

Kadir Has University
Campus เต็มเวลา September 2018 ตุรกี Istanbul

Biology, biotechnology and biosciences have been rapidly developing since 2000. To handle the data produced, computer technology is required due to the excessive amount of data. Most of the recent techniques used in DNA, RNA and protein based research is supported by bioinformatics and computer science. The computer science offers a new era for the biological sciences. [+]

Biology, biotechnology and biosciences have been rapidly developing since 2000. To handle the data produced, computer technology is required due to the excessive amount of data. Most of the recent techniques used in DNA, RNA and protein based research is supported by bioinformatics and computer science. The computer science offers a new era for the biological sciences. For example the building block of the cell, proteins are modeled in 3D using computer; this enables the rapid and efficient identification of molecular interactions and signal transduction pathways. Similarly, mutations in the genetic sequence can be detected quite fast using the computer technology. Since the recent advancements in computational biology decreased the cost and accelerated the research processes including the drug development, the in silico studies are highly demanded in industry.... [-]


DTech in Biotechnology

University of Johannesburg
Campus เต็มเวลา February 2018 แอฟริกาใต้ Johannesburg

The purpose of the DTech in Biotechnology is to provide qualifying students with an in-depth understanding and integrated knowledge of advanced applicable theory in the field of Biotechnology. [+]

The purpose of the DTech in Biotechnology is to provide qualifying students with an in-depth understanding and integrated knowledge of advanced applicable theory in the field of Biotechnology.

The DTech in Biotechnology is a pure science based research study that requires candidates to demonstrate high-level research capability and make a significant and original academic contribution at the frontiers of the discipline of specialisation. The degree demands a very high level of intellectual, theoretical and practical specialized science knowledge and insight into problems related to the field of study and of the application of advanced experimental methods and techniques of the modern research, as well as of fundamental scientific and academic values in generating, processing, interpreting and presenting research data orally and in written form.... [-]


PhD of Science in Biological Sciences

University of Windsor, Graduate
Campus เต็มเวลา 3 - 5  September 2018 แคนาดา Windsor

Our Ph.D. program offers opportunities for advanced independent research and study, culminating in presentation and defense of a dissertation. The Ph.D. degree is normally completed in three to five years (a two-year minimum applies if students already hold a recognized M.Sc. degree). During this time, students take a minimum of three courses and present three departmental seminars. [+]

Our Ph.D. program offers opportunities for advanced independent research and study, culminating in presentation and defense of a dissertation. The Ph.D. degree is normally completed in three to five years (a two-year minimum applies if students already hold a recognized M.Sc. degree). During this time, students take a minimum of three courses and present three departmental seminars.

Excellence in Graduate Research

The Department of Biological Sciences at the University of Windsor offers outstanding graduate training for both Master’s and Doctoral level studies. Our faculty are outstanding biologists with international reputations as excellent researchers. Our graduates have achieved success at all levels of academia, industry, and government, and have also used their education as a springboard to success in professional programs including medicine, dentistry, pharmacy, veterinary medicine, and physical therapy.... [-]


ปริญญาเอกในความหลากหลายทางชีวภาพและระบบนิเวศ

University of Göttingen
Campus เต็มเวลา October 2018 ประเทศเยอรมัน Göttingen ออสเตรีย Innsbruck อิตาลี Rome Padua เซอร์เบีย Belgrade Hannover Braunschweig Clausthal-Zellerfeld + เพิ่มขึ้น 10

วัตถุกลางของโปรแกรมการศึกษาเอกคือการผลิตของวิทยานิพนธ์ที่ นอกจากนี้ค่าเฉลี่ยของ 3 หน่วยกิตจะต้องได้รับในแต่ละ ... [+]

ปริญญาเอกในความหลากหลายทางชีวภาพและระบบนิเวศ

&nbsp

ปริญญาปรัชญาดุษฎีบัณฑิต (ปริญญาเอก) หรือปริญญาเอก (ดร. นัท RER.) ระยะเวลามาตรฐานของการศึกษา: 6 ภาคการศึกษา เริ่มต้นของโปรแกรม: ฤดูหนาวหรือฤดูร้อนภาคการศึกษา เข้าชม: การรับสมัคร จำกัด (แอพลิเคชันที่มีคณะ) ค่าเข้าชมสำหรับผู้สมัครต่างประเทศ: การรับสมัคร จำกัด (แอพลิเคชันที่มีมหาวิทยาลัย) ข้อตกลงและเงื่อนไขของการรับสมัคร: สัมภาษณ์ ความต้องการภาษา: ความรู้ภาษาอังกฤษดี (แม่ลิ้น / ได้รับการยอมรับในระดับสากลใบรับรอง / ความรู้เทียบเท่า) ... [-]